Červen

03.06.2015 20:27

Dne 5.6. proběhne ve škole focení třídy i jednotlivců - velká fotka - 25kč, malá - 10 kč. Vybírat budeme až po zaslání fotek.

Výlet - 11.6. - čtvrtek, je školní výlet - děti dostaly lístečky s podrobnými informacemi. Jenom připomínám, že začínáme na dvoře OÚ Řepice mezi 17- 18 hod. S sebou věci na spaní a na kolo - na druhý den (helma!!!). Vybraných 100 kč - použijeme na slíbenou večeři a snídani a cestou na zmrzlinku....

Věci nám do školy doveze p. Synek v dodávce a vy si je i s dětmi a kolem v pátek 12.6. okolo 13 hod - vyzvednete.

Každoročně je vydávána ročenka školy - pokud budou mít děti zájem -ať nahlásí mě. Stojí 40 kč.

Dále prosím rodiče o kontrolu všech učebnic - podlepit rohy, slepit vše co jde a v pořádku poslat do školy. Bude velká kontrola!!! Pokud se nepodaří vám dát vše do dobrého stavu, bude vybíráno penále - podle stavu poškození.

Začíná nejkrásnější období školního roku - blíží se nám prázdniny. Vydržte vy i vaše děti, dejte vše do pořádku, připravte se na důležité písemné práce, ať se vám ještě vše podaří vylepšit a ne zhoršit!!!!


Důležitá zpráva pro vaše rodiče, dne 11. 6. jsou na ZŠ Dukelské určené konzultace, z důvodu našeho výletu nebudu ve škole přítomna, ale ostatní učitelky vám budou samozřejmě k dispozici v 15:30 - 17 hod. Děkuji za pochopení.